En preget Selje-ordfører oppfordrer til å ta ekstra godt vare på ungdommen i den vanskelige tiden de nå står ovenfor.

– Våre tanker går til de pårørende og klassemiljøet på Måløy vidaregåande skule, sier Selje-ordfører Stein Robert Osdal (KrF).

Det var fredag kveld at bilen til de to savnede ungdommene ble funnet i sjøen ved Røyrvikneset, nord for Flatraket i Selje kommune. De to personene som var i bilen er bekreftet omkomne. De omkomne er ikke identifisert ennå, men politiet tror at det er de to savnede, ei jente på 18 år og en gutt på 19 år. Familiene til de savnede er varslet om funnet.

– Jeg oppfordrer en til å slå ring rundt ungdommene som går på videregående og de pårørende. Det er viktig i en slik situasjon, mener Selje-ordføreren.

Les mer om ulykken her:

Osdal har fått løpende informasjon om hendelsesforløpet fredag kveld. Han sier til Fjordenes Tidende at det er en ufattelig trist sak.

– Det er uvirkelig at slike ting skjer. Våre tanker går til de pårørende i Florø, sier Osdal som opplever at det blir vanskelig å finne ord i en så trist sak.

Selje kommune har tilbudt assistanse til Vågsøy om det skulle være behov.

Han roser innsatsen til de som hjalp til i søket etter de to savnede ungdommene. Blant annet deltok hjelpekorpset til Røde Kors i Selje.

– Det viser hvor viktig det er å ha et hjelpekorps i et lokalsamfunn, som stiller opp når slike ting skjer. Her var det to ungdommer som var forsvunnet. Jeg har stor takknemlighet ovenfor hjelpekorpset og de andre som stilte opp.