– Tuller du? Så fantastisk kjekt, jublet Eva Marie K. Silden da hun fikk vite at bildet «Oldemor rocker» vant Fotosommer.

I hele sommer har Fjordenes Tidende invitert leserne til å dele sine blinkskudd i avisen gjennom Fotosommer-konkurransen vår. Nå er vinneren kåret, og det ble Eva Marie K. Silden sitt bidrag som stakk av med førsteplassen.

Se hvem flere som vant premie nederst i saken!

Hun hadde sendt inn et bilde av oldemor Marit på 80 år som rocker med Mia på snart fire år.

– Jeg tror at Mia og jeg skal dele på kameraet, så skal vi begge ta masse bilder fremover, sier Eva Marie, mens Mia nikker i enighet.

Bildet ble til på en varm sommerdag da Eva Marie så muligheten til å sikre seg et skikkelig blinkskudd.

– Mia liker å tulle seg litt. Hun så en stor rockering, som hun hadde lyst å prøve, forklarer Eva.

– Rockeringen var altfor stor til å rocke med, legger Mia til.

Dermed fikk oldemor Marit Nore Kråkenes vise fram sine gamle ferdigheter.

– Hun fikk det til, skryter Eva Marie, mens Mia smiler lurt.

Som premie fikk de et splitter nytt kamera, med minnebrikke og kameraveske. Det var både Eva Marie, Marit og Mia veldig fornøyd med.

– Vi skal ta masse bilder, sier Mia med et smil.

Mens Eva Marie får nytt kamera for førsteplassen, vil også fem gode bidrag få et krus i premie:

Ronald Haaland fra Stadlandet med Morgenstund på Stave, John Inge Refvik fra Raudeberg med Solnedgang fra Refviksanden, Elise Sandvik fra Sylte med Hjemmesnekret hestevogn, Inger Marie Støylen fra Flatraket med Solnedgang på Flatraket og Marte Foss Iversen fra Husevåg med Bestevenner på Kannesteinen får krus i premie for gode bidrag.

Fjordenes Tidende takker for alle bidrag som har kommet inn, og håper leserne vil fortsette å dele sine bilder med oss utover høsten.

Dersom du har et bilde du ønsker å dele med våres lesere, kan du sende bildet på mail til fjt@fjt.no eller sende en mms med kodeord FJT TIPS til 2399.