Kafeen hadde sin offisielle åpning 17. mai. Siden den gang har tilbakemeldingene vært svært positive, ifølge daglig leder Azadeh Wilson.

– De ansatte jobber kjempefint sammen, gjestene elsker maten og vi har mange besøkende fra andre stedere enn Selje, sier Wilson.

Hun er optimistisk til at Blue Lagoon får travle sommerdager i den kommende turistsesongen.

Utenom den daglige kafédriften, samt driften av utestedet og overnattingstilbudet, har Blue Lagoon også en del underholdning å by på i sommermånedene.

Den 16. juni kommer DJ Kenneth. Her er kleskoden hvit, og det blir arrangert busstilbud fra Måløy, Flatraket, Stadlandet og Åheim, ifølge Wilson.

Den påfølgende helgen er det planlagt en stor sommerfest i lokalene. Her legger arrangørene opp til en blomstrete kleskode, der man enten har blomster på klær eller i håret. Også til dette arrangementet blir det satt opp busstilbud.

Fredag 29. juni og lørdag 30. juni skal de ha et rockearrangement. Her blir det servert amerikanske burgere, og kleskoden er svart.

DJ Kenneth skal også spille på Blue Lagoon lørdag 7. juli.

Arrangørene prøver også å få til et stort bilarrangement lørdag 14. juli. Der inviterer de eiere av klassiske biler til Selje for en samling. På matfronten blir det servert spanske retter, som for eksempel paella. Det blir også spilt spansk musikk for å bidra til en spansk atomsfære og stemning, sier Wilson.

Lørdag 21. juli skal DJ Ståle spille, lørdagen etter er det planlagt et irsk arrangement, før DJ Kenneth returnerer for tredje gang denne sommeren lørdag 4. august.