– Hunor og familieforestillinger slår alltid an, så i høst har vi både Bukkene Bruse på badeland og Magikeren for de litt yngre, sier Silden Totland.

Først ut, 16. september, er imidlertid Rita Eriksen med sin kritikerroste Eva Cassidy-konsert. I tillegg kommer humorshowet Klypa tilbake, og artist og tidligere The Vocie-dommer Hanne Sørvaag kommer i oktober.

The Voice-dommer: Artist og tidligere The Voice-dommer Hanne Sørvaag kommer til Nordfjordhallen med en countryinspirert konsert der hun synger seg gjennom karrieren. Pressefoto

– Countrysjangeren fungerer bedre og bedre for oss. Tilbakemeldingene er at folk vil ha mer. Og Hanne Sørvaag passer merkelappen godt, sier Silden Totland, og legger til:

– Vi håper folk finner høstprogrammet til Nordfjordhallen variert og underholdende i alle aldersgrupper.

Stemmene

Den store stemmen står i fokus når Rita Eriksen tar oss med inn i Eva Cassidys musikalske univers. Rita Eriksen vokste opp i samme tiår som Eva Cassidy og har hentet inspirasjon i det samme musikalske landskapet. I denne konserten byr hun på klassikere som Fields Of Gold, Over The Rainbow, God Bless The Child, What A Wonderful World, Time After Time, Autumn Leaves og selvsagt Songbird.

– Det blir lagt opp til klubbscene med småbord på konsertene i høst. Og det blir servering på de fleste arrangementene, sier Silden Totland.

26. oktober kommer så norgeskjente Hanne Sørvaag.

– Hun skal ha en flott triokonsert, sier Silden Totland, som mener countrykonseptet slår bedre og bedre an for Nordfjordhallen sitt publikum.

Denne turneen kan, ifølge Silden Totland, sees som en oppsummering av Hanne Sørvaags karriere, med låter fra de aller første albumene til hennes siste album med gjesteartister. Og en får høre de store hitene hun har skrevet for andre i egen utgave. Blant annet My destiny fremført av Kathrine McPhee i American Idol-finalen i 2006 og Say Hello To Goodbye som ble en stor hit for Shontelle. Hun synger også My Heart is Yours som Didrik Solli-Tangen sang i finalen av Eurovision Song Contest i 2010 og Maria Arredondos sommerhit Brief and Beautiful.

For de litt yngre

Tirsdag 26. september er det klart for Bukkene Bruse på badeland med Victoria Productions. Boksuksessen til Bjørn F. Rørvik er omarbeidet til barneteater. Forestillingen i Nordfjordhallen er en splitter ny live-produksjon med skuespillere i rollene.

– Etter forestillingen kan alle som har lyst få møte Bukkene Bruse. Og de som tør får møte selveste trollet også, sier Silden Totland.

Humor er også sentralt i familieforestillingen Magiens verden 29. oktober.

Kommer i liveversjon: Bukkene Bruse på badeland har gjort stor suksess som bok og dukketeater. Nå kommer de til Nordfjordhallen som barneteater med skuespillere i rollene.

– Dette showet er spennende på den måten at det er interaktivt. Her får barna komme opp på scenen og være med, sier Silden Totland.

Humor for litt eldre kommer med humorshowet Klypa 30. september.

– Klypa er populær her, og showet Kjellen – med prostata mot stjernene har ikke vært spilt her før.

Gjennom Kjellen sine øyne får vi denne gangen et skråblikk på den til tider vanskelige reisen gjennom livet.

Thomas Ryste har i denne runda fått med seg den Ørjan Liavåg som regissør, musikkprodusent og sparringpartner på tekst.

– Showene drar fulle hus fra nord til sør, sier Silden Totland.

Kjente konsepter

Nordfjordhallen vil i høst selvsagt også by på kjente lokale konsepter som Måløy Musikklag sin tradisjonelle nissefest. I år blir denne satt opp søndag 3. desember.

– Det er greit å være tidlig ute med å annonsere denne datoen, for folk reiser gjerne hjem til Vågsøy for å få med seg denne tradisjonsrike forestillingen, smiler Silden Totland.

I tillegg vil det også bli julekonsert med Åsmund Nordstoga og Gunnhild Sundli den 5. desember.