Da hun blogget om fitness, ble hun fortalt at hun så ut som en mann og at hun var en dårlig mor. Men Malin N. Gjerde (26) fra Måløy har ikke latt nettrollene stoppe henne.

– Jeg har beklageligvis hatt en del erfaringer med nettroll. De ligger og lurer på bloggen før de plutselig bryter ut i full blomst. De fleste gangene virket det nesten som om de hadde bygget opp en irritasjon over lang tid, før de plutselig spydde alt ut i en stor smørje.

Mammablogg på fulltid

Etter flere år som blogger har Malin som nevnt skrevet om mange ulike temaer. I dag skriver hun under aliaset «Malin Mellow», og bloggen har blitt en mammablogg, med 9.000 lesere ukentlig. Hun har også rundt 30.000 følgere på Instagram.

Ble kalt en dårlig mor

Malin mener at mammablogging ikke tiltrekker seg like mange nettroll som hvis hun hadde skrevet om fitness og samfunnsaktuelle temaer.

Det var spesielt da hun blogget om fitness at hun opplevde nettrollene på sitt verste.

– Jeg kan faktisk ikke huske min aller første stygge kommentar på bloggen, men den må ha kommet inn i elven av dem som rant inn under fitnessbloggingen. Jeg fikk beskjed om at jeg så ut som en mann, og om at jeg måtte være skrudd i hodet som synes det jeg holdt på med var greit. Noen skulle ha det til at jeg var trangsynt og at jeg synes alle andres kropper var stygge. De la ord i munnen på meg, prøvde å framstille meg som et dårlig menneske – og det såreste av alt – mange kalte meg en dårlig mor.