Politiet opplyser til Fjordenes Tidende at 22-åringen sist ble sett i Tiurvegen i Svelgen, hvor han bor, mellom klokken 15 og 16 tirsdag ettermiddag.

– Helikopteret har i dag søkt langs fjorden fra Dyrstad til Svelgen og ut på sørsida av fjorden, fortel operasjonsleiar Ole Tom Nord.

Politiet ønsker fremdeles tips fra publikum som kan ha sett den savnede 22-åringen.

Lensmann Espen Gulliksen i Bremanger forteller at han har vært i samtale med mor og stefar til den savnede.

– De gir oss det de kan gi, men er like blanke som oss. Det betyr at vi er avhengig av respons fra publikum, sier lensmannen.

Den savnede skal være 175-178 centimeter høy og slank/tynn. Han skal ha lyst brunt hår og er muligens iført svart/mørk grå hettegenser, blå dongeri og blå sko med hvite lisser.

Politiet har i samråd med den savnede sin familie frigitt dette bildet av Pavol Ivancik.

Klokken 19.00 onsdag ble Ivancik meldt savnet og halvannen time senere var leteaksjonen i gang. Politiet, Røde Kors og Norske Redningshunder bidro i går kveld i leteaksjonen. I natt har redningshundene vært de eneste som har vært i aksjon, mens de øvrige kreftene bidrar igjen fra klokken 09.00 torsdag. Nå bidrar også Sivilforsvaret i letingen som foregår i Svelgen sentrum og i området rundt Tiurvegen.

I natt har det vært fire hundepatruljer på søk. Når søket ble tatt opp igjen i dag klokken 09 ble det utvidet med ytterligere tre patruljer.

– Vi søker i Svelgen og omegn. I tillegg jobber vi med å hente inn tips fra famile, venner og publikum, sier Gulliksen.

Tiurvegen ligger på Langeneset i Svelgen cirka 2.5 kilometer fra sentrum mot Florø.

Politiet ber innbyggere i Svelgen om å sjekke uthusene sine. De skal ikke ha mistanke om at det har skjedd noe kriminelt.

Politiet, Røde Kors, Norske Redningshunder og Sivilforsvaret bidrar i leteaksjonen som foregår i Svelgen sentrum og i området rundt Tiurvegen.

Har du tips i saken? Kontakt politiet på telefon 02800.