Det skriver nettstedet Båtsans.

– Vi har inngått et strategisk samarbeid om distribusjon av Baug Boats for Norge såvel som hele verden, forteller Reidar Gjølstad i Edge Norge til Båtsans.

Edge Norge ble etablert i 2021 av Erik Haikalis, importør av Compass Boats.

– Dette er et stort skritt for både Baug og Edge, og forhåpentligvis starten på noe veldig bra. Målet er såklart å utvikle et forhandlernettverk og bygge volum, samt utvikle nye modeller. Og ikke minst utnytte synergier på tvers av begge selskapene, forteller Haikalis til nettstedet.

Skjergardsjeepen befinner seg i det øvre prissjiktet med en prislapp på i overkant av 700.000 kroner. Foto: Baardseth Media

Baug Boats AS ble startet tidlig i 2021 og er heleid av Sea Technology AS.

Selskapet benytter Easy Form sine tjenester og leier lokale på Måløy Verft. I september 2022 ble båten Baug Tjueen offisielt lansert

– Det var et ønske om å utvikle et eget produkt i fritidsbåtsegmentet. Baug er en del av Sea Technology Gruppen, som er dypt forankret i den maritime bransjen hva angår bygging av kommersielle fartøy. Med denne gruppen på laget, kunnskapen og teknisk kompetanse ønsket vi å lansere en helnorsk, ny merkevare, designet og utviklet i Måløy. Siden etableringen av Baug har vi hatt en forhandler på Østlandet. Samarbeidet med Edge er noe vi ser veldig frem til, sier en smilende Vebjørn Oftedal, daglig leder i Baug Boats og teknisk sjef i Sea Technology til Båtsans.