Saka om at ein personbil med fem personar hadde hamna utanfor vegen ved Høynes i Eid kommune på Rv.15, er den saka som flest har lest denne veka.

Alle dei fem personane i bilen, tre born og to vaksne, slapp unna utan større skader, men blei sendte til Nordfjord sjukehus for sjekk. Du kan lese meir om ulukka her.

Saka om at to lokale tannlegekontor vert nedlagt har også engasjert mange, og dette var saka med nest mest klikk på fjt.no i veka som gjekk. Leis meir om fylkestinget sitt vedtak her.

Nyheita om at ein bil stod i full fyr inne i ein tunnel sør for Svelgen i Bremanger kommune, fredag kveld blei også godt lest. Les meir om bilbrannen i Magnhildskartunnelen i lenkene under:

Denne veka skreiv vi om at lokalpolitikarane gir opp å finne ei eigna tomt til ein klatrepark i Måløy sentrum, og at dei i staden ønsker å sette opp ein klatrepark. Dette har skapt stor debatt blant lesarane våre.

Det var mange som klikka på Innlegget som Anfinn Sjåstad, gruppeleiar i Selje Frp skreiv om kommunesamanslåinga. Han vil ha Fiskå som senter i ny storkommune.