Dagens helt som sikret poenget seks minutter på overtid tok ikke av den grunn.

– Vi vil jo helst ha seier da, men når det ble som det ble så er det bra, sier Martin Klakegg Hauge etter kampen.

Tyve minutter før slutt ledet Skavøypoll 3-0 på Bremanger stadion. Anders Midthjell scoret da det de fleste trodde ble et trøstemål før nevnte Klakegg Hauge reduserte til 2-3 fem minutter før slutt.

– Da vi fikk den første scoringen merket vi at de var begynt å bli litt kjørt, så da rusa vi over dem, forteller Bremanger-trener Tore Rylandsholm, som trekker fram den mentale styrken i troppen som avgjørende.

– Vi merka at klimaet i kampen forandra seg og da fikk vi troen på det i gruppa. Vi har gjort det noen ganger før, så det er en styrke vi har, sier en forståelig nok, strålende fornøyd trener.

– For oss er uavgjort i dag som en seier, og vi er totalt sett fornøyd selv om det ikke er så bra at vi gir dem 3-0 før vi begynte skikkelig selv. Men akkurat det tenker vi ikke på nå, avslutter Rylandsholm.

Reagerer på overtiden

– Jeg er selvfølgelig veldig skuffet. Vi hadde kampen i vår hule hånd i første omgang og kom godt i gang i andre. Men så gikk mannskapet går tom for krefter. Vi hadde mange spillere borte på grunn av skader og konfirmasjon, så alle ære til de som stilte og gjennomførte, men det er likevel trasig å gi fra seg en 3-0-ledelse, forteller Skavøypoll-trener Asle-Knut Gangeskar, som synes dommeren var vel spandabel med sluttminuttene.

– Hvorfor han skulle legge til seks minutter vet jeg ikke. Det var en rolig og grei kamp. Det er bare han som vet og ikke vi.

– Hadde vi satt den så hadde det sett annerledes ut, sukker Gangeskar som ser fremover mot 16.mai-oppgjøret mot Tornado Måløy.

– Vi er fornøyd med et bortepoeng selv om det nå føles som et tap. Men nå er det bare å brette opp ermene. Neste kamp begynner jeg på i kveld, avslutter Gangeskar.

KAMPFAKTA

Kretsligaen, menn

Bremanger–Skavøypoll 3–3 (0–2)

Mål: 0–1 (11) Tor-Erik Tvendeseter Kupen, 0–2 (23) Runar Skorge Stranden, 0–3 (52) Anders-Martin Hagen Kvalvåg, 1–3 (70) Anders Midthjell, 2–3 (84) Martin Klakegg Hauge, 3–3 (90+6) Klakegg Hauge

Dommer: Asbjørn Kjetil Grinde Håre, Fjøra

Gult kort: Vidar Senneset, Bremanger, samt Anders-Martin Hagen Kvalvåg og Asle Flataker Eldevik, begge Skavøypoll

Bremanger: K. Fosse Elde, E. Frøyen, M. Svarstad, H. Mjølkeråen, V. Senneset, S. Svarstad, H. Rosø, W. Høyvik jnr., T. Rylandsholm, M. Igland Senneset, A. Midthjell

Innbyttere: M. Klakegg Hauge, J. R. Nigardsøy, E. Rylandsholm, S. M. Klakegg Hauge

Skavøypoll: E. D. Barmen, Y. Hagen, A. Eldevik, L. Nygård, A. M. Kvalvåg, R. Myre, O-. P. Storeide, R. Stranden, K. Thue Stranden, B. Yndestad, T-. E. Tvendeseter Kupen

Innbyttere: M. Kupen, K. Førde Kupen, S. Mohanarajah