– Innledningen på sesongen kunne ha vært bedre, og vi har virkelig fortjent bedre. Vi har misbrukt opp mot syv hundreprosentsjanser i hver kamp, sukker TMFK2-trener Håkon Kongshaug.

– Det er vel til sjuende og sist vår egen feil når vi ikke setter sjansene vi får, og vi har alt i alt fått en ok start, men den kunne og burde ha vært mye bedre.

Mot Loen/Vikane søndag fortjente imidlertid gjestene å få med seg minst ett poeng inn-over fjorden. TMFK2 var heldige som kun lå under 0–1 til pause, og hjemmelaget snudde kampen gjennom to frispark fra henholdsvis egen banehalvdel og 35 meter som gikk forbi alle spillerne og i mål. Utover det skapte vertene svært få farligheter foran motstanderens mål.

– Kampen var ekstremt rotete og vi ble løpende mye imellom og hadde lite ballbesittelse. Etter første omgang er vi heldige som kun ligger under med 0–1. Den andre omgangen starter bra og vi utlignet heldig, men litt flaks må man ha. Da fikk vi litt mer intensitet i spillet vårt, tok over styringen og skaffet oss en 2-1-ledelse, forteller Håkon Kongshaug, som måtte løpe på arbeid og ikke fikk med seg Loen/Vikanes utligning på overtid. Han er klar på at prestasjonen mot Loen/Vikane var den svakeste hans mannskap har levert denne sesongen.

KAMPFAKTA

6. divisjon, menn

Tornado Måløy2 – Loen/Vikane 2–2 (0–1)

Mål T: Daniel Almenning Kvalheim og Rasmus Gotteberg

Dommer: Oliver Kirkeeide Næss, Stryn

Gult kort: ett til TMFK2, samt ett til Loen/Vikane