– Selv om Balestrand scoret tre mål i andre omgang så stresset jeg ikke. Jeg var aldri i tvil om at vi skulle vinne denne kampen, sier Selje-trener Marko Tanasic.

Han fikk se laget gå til pause på stillingen 4-0, men etter sidebytte ble kampbildet et helt annet. Tre bortemål, hvor det siste kom på overtid, sørget for at Seljes femte seier på syv forsøk i år ble av det knepne slaget.

– Vi leverte en veldig god første omgang og i pausen valgte jeg å se framover og tenke på de neste kampen. Derfor valgte jeg å hvile noen spillere, mens jeg forsøkte andre i nye posisjoner, forklarer Tanasic, som legger til:

– Jeg fikk det som jeg ville: tre poeng og spillerne som spilte i går har en kamp til under beina.

– Jeg er kjempeglad for å ha tatt tre poeng fra denne kampen for jeg skal innrømme at jeg var usikker før kampstart. Vi manglet fem faste spillere fra førsteelleveren, sier Tanasic.

Seieren gjør at Selje, med sine 15 poeng, er ett av flere lag som er med i toppen av 5. divisjonsavdelingen i fylket. Målet er fremdeles å unngå nedrykk, understreker treneren:

– Når vi har nådd de 27–30 poengene som jeg har satt som målsetting for i år så kan vi snakke om noe annet.

KAMPFAKTA

5. divisjon, menn

Selje–Balestrand 4–3 (4–0)

Mål: 1–0 Mikal Osmundsvåg (10), 2–0 Joachim Refvik (21), 3–0 Refvik (34), 4–0 (42) Refvik, 4-1 (60) Tom-Rune Sæle, 4-2 (62) Anne Aune, 4–3 (90) Rikard Tetile Bekkvik

Dommer: Oliver Kirkeeide Næss, Stryn

Selje: T. Lesto Larsen, H. Skorge Stranden, J. Osmundsvåg, J. Beitveit, A. Kvernevik, M. Osmundsvåg, R. Tunheim Aarsheim, M. Rye, J. Refvik, K. Rye, S. Silden

Innbyttere: J. Husevåg, E. Hoddevik, S. Osmundsvåg, K. Hove