– Selv om det er lenge siden vi sist vant en kamp, så har vi tapt få kamper og vi bør ha selvtillit inn mot kampen mot Tornado Måløy, mener Bremangers assistenttrener Tom Hem.

Med trener Tore Rylandsholm på reise ledet Hem laget i helga og etter 0-6-tapet på Kaupanger er rødtrøyenes rekke med kamper på rad uten seier strukket til seks.

– Det er ingen krise og jeg tenker mer på at vi kun har tapt to av åtte kamper, sier Hem, som legger til at han synes at BIL burde fått flere poeng ut av hjemmekampene mot Skavøypoll (3–3) og Studentspretten (1-1). Nå forbereder rødtrøyene seg som nevnt på lokaloppgjør mot TMFK i Måløy lørdag.

– Hva mener du vil være en god poengfangst for Bremanger fra de tre kampene?

– Vi bør vinne én, og kanskje to, av de kampene. Samtidig er det «sekspoengere» som om vi kan gå gjennom de kampene uten tap vil jeg også være fornøyd, sier Tom Hem.

– Ble utspilt av et bedre lag

Han reiste til Kaupanger lørdag med en noe redusert Bremanger-tropp, og forteller at BIL hadde lite å stille om med i møtet med sogningene.

– Siden jeg kom til Bremanger i 2011 har jeg nok aldri vært med på en kamp hvor vi har vært så sjelden i angrep og hatt ballen så lite. Vi ble rett og slett utspilt av et bedre lag–det må vi bare erkjenne, sier Hem.

– De første ti-femten minuttene følte jeg at vi hang godt med. Men etter hvert kom vi oftere og oftere på etterskudd og det var egentlig bare et spørsmål om når det første baklengsmålet skulle komme.

Tre scoringer i løpet av det siste kvarteret av den første omgangen avgjorde langt på vei kampen, og da Kaupanger scoret to nye mål på under ett minutt i andre omgang var alt håp ute for Bremanger. En straffescoring på overtid fastsette sluttresultatet til 6–0.

Full tropp mot TMFK

Dermed har BIL to 0-6-tap på sine første tre bortekamper i Kretsligaen denne sesongen. Mot TMFK lørdag håper Bremanger-leiren på noe helt annet fra sine utvalgte.

– Nå er spillerne begynt å bli ferdige med studiene, så mot Tornado Måløy og de neste kampene vil vi ha full tropp, sier Tom Hem, som legger til at han håper at mange vågsøyværinger og bremangarar som mulig tar turen til Måløy stadion for å overvære lokaloppgjøret mellom lagene lørdag.

** Tiendeklassingen Ahamadey Hussain debuterte for Bremanger mot Kaupanger etter at overgangen fra Svelgen ble klar fredag, opplyser Tom Hem.

KAMPFAKTA

Kretsligaen, menn

Kaupanger–Bremanger 6–0 (3–0)

Mål: 1–0 (30), 2–0 (35), 3–0 (40), 4–0 (64), 5–0 (65), 6–0 (90, str.)

Dommer: Rolf Kåre Almenning, Florø

Bremanger: K. Fosse Elde, M. Senneset, H. Mjølkeråen, M. Svarstad, W. Høivik jnr., S. Svarstad, E. Rylandsholm, H. Rosø, S. Knudsen, M. Solo, T. Berhane

Innbyttere: M. Klakegg Hauge, S. Klakegg Hauge, A. Hussain