Terje Heggheim har som kjent gjort det klart at han ønsker jobben som rådmann i Kinn kommune fra 2020. Samtidig har Vågsøy-rådmann Knut Ove Leite gjort det klart at han ikke ønsket jobben. Han går av med pensjon våren 2019.

Kristin Maurstad (Vågsøy Ap), Edvard Iversen (V), Ola Teigen (Flora Ap), Bente Frøyen Steinland (Flora Ap) og Hanne Husebø Kristensen (H) stemte alle for å gi Heggheim jobben i en prøveavstemning i dagens møte.

I sakspapirene til dagens møte går det frem at Terje Heggheim ikke ville søke på rådmannstillingen i Kinn om den ble lyst ut. Overfor Fjordenes Tidende utelukker han derimot ikke at han vil søke, og selv om fellesnemda ikke ønsket å gi Flora-rådmannen jobben i dag er det likevel klart at flere av medlemmene ønsker å se Heggheims navn på listen over søkere.

Her er vedtaket fra fellesnemnda:

Fellesnemnda ynskjer å lyse ut stillinga som prosjektrådmann for Kinn kommune. Leiar i fellesnemnda går straks i gong med å hente inn anbod frå rekrutteringsselskap. Stillinga skal lysast ut som prosjektstilling, som går over i åremålsstilling på seks år, med moglegheit  for forlenging, etter 1.1.2020. Leiar får fullmakt til å velje tilbydar. Fellesnemnda utarbeider kriterier for tilsetting saman med rekrutteringsselskapet. Henvendingar om stillinga skal rettast til rekrutteringsselskapet.

Les mer om saken i vår papiravis fredag.