FOTBALL (Skavøypoll – Eid 3-2): Det ble virkelig Håvard Hagen sin dag under toppkampen og Nordfjord-derbyet fredag kveld.

I det som skulle bli en thriller av en fotballkamp, var det forsvarsspiller Håvard Hagen som avgjorde kampen med sine to mål, det siste på overtid.

Spilleren som har vært skadet med nesebrudd siden hjemmekampen mot Høyang 27. mai, har vist seg å være en svært viktig målscorer når det gjelder som mest.

– Med godfoten til Tor-Erik, som kanskje er den beste i fylket, så er vi veldig farlige på dødballer.

Sekspoengskamp

– Det var en sekspoengskamp ja. Nå har vi en god luke på fem poeng ned til det antatt beste laget i serien og har samtidig slått de andre to topplagene, Høyang og Førde2 hjemme. Vi har fortsatt bortekampene igjen mot dem, så det kan være at de tar oss igjen, men vi er jaggu blitt et sterkt lag, sier Hagen.

Thriller

Toppkampen på Skavøypoll stadion var av det neglebitene slaget for både hjemmefansen og de tilreisende supporterne fra nabokommunen i øst.

Stillingen holdt seg til pause, og ni minutter ut i andre omgang frem til Vebjørn Høynes utlignet. Eid tok over mer av spillet etter det, men luftens baron, Håvard Hagen, ville det annerledes og kriget inn det som lenge så ut til å bli vinnermålet.

Men fem minutter før slutt var Skavøypoll-kaptein, Rune Myre, uheldig og satte ballen i eget mål etter en corner. Kaptein Myre har vel aldri satt mer pris på en stopperkollega enn han gjorde etter at Håvard Hagen presset seg fram og stupte inn det avgjørende målet på overtid, etterfulgt av en av de villeste jubelscenene på Skavøypoll stadion på lang tid.

Skavøypoll er dermed ubeseiret etter ni kamper og troner derfor aleine på toppen av tabellen i fjerdedivisjon.

KAMPFAKTA

4. divisjon, menn

Skavøypoll - Eid 3-2 (1-0)

Mål: 1-0 (6) Rune Solvang, 1-1 (54) Vebjørn Høynes, 2-1 (72) Håvard Hagen, 2-2 (85) selvmål, 3-2 (90) Hagen

Dommer: Asbjørn Håre, Fjøra

Gult kort: Håvard Hagen, Skavøypoll og Håvard Holmøyvik, Eid

Skavøypoll: Y. Furnes, L. Nygård, B. Bø Yndestad, H. Hagen, R. Myre, E. Sandal, J. Haukur Haraldsson, R. Solvang, E. Sandal, K. O. Volle, T.-E. Tvendeseter KupenInnbyttere S: V. Agledal Rangsæter, E. Kvalheim, A.-M. Hagen Kvalvåg, S. Silden

Eid: S. Torheim Frislid, H. Holmøyvik, H. Haugen , J. Skorge, S. Andersen Grøttå, M. Henriksen, V. Høynes, B. Totland, S. Lefdal, K. Lefdal, Anders MidthjellInnbyttere E: Sindre Hafsås, R. Lillestøl Naustdal