FOTBALL (Fjøra2/Sogndal3 - Bremanger 3-3): Bremanger dropper sommerferien i jakten på en ny sesong i 4. divisjon.

– Vi tar ikke ferie og kjører på med trening tre ganger i uken i sommer, forteller trener Bremanger-trener Morten Ferstad.

Han omtaler lagets treningshverdag så langt som «dårlig».

– Vi er normalt kun 8-10 spillere på trening og vil benytte sommeren til noen gode treningsøkter når flere spillere er hjemme på ferie.

– Vi har 13 poeng til nå og både jeg og Tore (Rylandsholm, trenerkollega) er litt misfornøyde med det antallet. Det høres gjerne rart når vi er et nyopprykket lag, men det er kun i kampen mot Førde2 at vi har hatt marginene med oss.

I sluttminuttene av fredagens møte med tabelljumbo Fjøra2/Sogndal3 var marginene definitivt imot Bremanger. Vertenes overtidsscoring gjorde at BIL måtte returnere til kysten med ett og ikke tre poeng.

– Det var selvsagt surt å slippe inn mål på slutten, men de fortjente det målet. Jeg tror egentlig begge lagene var fornøyde med ett poeng etter kampen, sier Morten Ferstad.

Etter har Fjøra2/Sogndal3 først hadde utliknet trodde de fleste at Simen Hamre hadde sikret Bremanger seieren med sitt mål fem minutter før slutt. Men en dødballscoring på overtid frarøvet altså BIL årets andre borteseier.

– I første omgang var vi klart best og burde ha ledet med fire, fem mål. Den andre omgangen var derimot Fjøra2/Sogndal3 bedre enn oss og på stillingen 2-2 var jeg nervøs for om vi i det hele tatt skulle få med oss poeng, sier Ferstad.

– Den traff nok hjulet, men det er hjemmelagets ansvar å fjerne det før kampen, mener Morten Ferstad, som forklarer at lagene var enige om at straffesparket uansett var feil idømt.

KAMPFAKTA

4. divisjon, menn

Fjøra2/Sogndal3 - Bremanger 3-3 (1-2)

Mål: 1-0 (4) Adrian Gjermundstad, 1-1 (5) selvmål, 1-2 (14) Eirik Rylandsholm, 2-2 (70) Torjus Jetmundsen, 2-3 (85) Simen Hamre, 3-3 (90+1) Eirik Håvik

Dommer: Per Oddvar Lien, Høyang

Gult kort: Simen Hamre, Gøran Larsen, begge BremangerBremanger: M. Hauge, E. Rosø, O. Igland, V. Senenset, S. Bugjerde, S. Hamre, E. Rylandsholm, T. Volle, M. Senneset, M. Klakegg Hauge, G. Larsen

Innbyttere: S. Storøy Kolset, T. Førde