Søndag var Måløys egne Elvis-imitator Isak Søraa i Oslo spektrum for å få med seg norgesstoppet under europaturneen Elvis in Concert.

Under konserten fikk han som kanskje er Vågsøys største Elvis-fan sitt første møte med selveste Priscilla Presley (73). Ifølge Søraa holder hun seg «amerikansk godt», og han beskriver møtet som en stor ære.

– For oss som er «hardcore» Elvis-fans, så er dette det nærmeste vi kan komme ham, med unntak av datteren Lisa Marie, sier Søraa og fortsetter:

– Det var en stor kveld. Nå kommer jeg alltid til å være en av dem som har møtt Priscilla. Innenfor Elvis-miljøet er dette noe av det største som kan skje.

Elvis-imitatoren fra Måløy har tidligere møtt flere av Elvis sine musikere.

– Det siste som mangler nå, er at jeg får møte datteren hans. Da er ringen sluttet.

Flere fra Måløy i spektrum

Det var ikke bare Isak Søraa som hadde tatt turen fra Måløy og Vestlandet for å se Elvis in Concert i Oslo Spektrum.

– Det var nok 30-40 personer fra Måløy-området på konserten. Vi traff kjentfolk hele tiden. Det var omtrent som å være i teltet under Elvisfestivalen, smiler Søraa.

Han satt på første rad under konserten, og forklarer at Priscilla Presley kom bort til ham for å spørre hva han heter.

– Jeg klarte å skvise inn at det var en elvisfestival i en by på vestkysten av Norge. Hele salen hørte det, forhåpentligvis. Hadde jeg hatt mer tid, skulle jeg ha invitert alle publikummerne til festivalen, sier Søraa, som estimerer at rundt 5.000 personer var på plass i salen under konserten.

Elvis in Concert er et konsept laget basert på Elvis sitt ønske om å opptre og synge med et live symfoniorkester.

– Det fikk han dessverre aldri muligheten til. Elvis in Concert er med på å oppfylle drømmen han hadde om å dra på turné med et symfoniorkester, presiserer Søraa.