– Gjør barna en tjeneste. Sett grenser!, skrev Gulliksen i innlegget, som var det mest populære på fjt.no i 2016.

Du kan lese hele saken her.

Hotellbrannen i Selje i slutten av november var en stor hendelse i 2016. Sakene fra og etter brannen ble også blant de mest leste.

Her kan du lese alle sakene om brannen på Selje Hotel.

Arkiv

Tre personer er siktet etter brannen, og alle er involvert i driften av hotellet. Eierne overtok hotellet for et par år siden, og saken fra overtakelsen av hotellet i 2014 er blant de mest leste i 2016. Les saken her.

Fallulykken i Nord-Vågsøy i september ble også godt besøkt. En jeger omkom i ulykken.

Du kan lese saken her.

Sakene fra dødsbrannen i Måløy i august er også på topp for de mest leste sakene i 2016. En person omkom i brannen.

Les mer om den saken her.

Vågsøy-lensmann Nils Bakke (t.h.) ledet etterforskningen av dødsbrannen i Måløy i august.

Saken om 17 år gamle Endre Stendal fra Gulen som hadde søkt på stillingen som rektor ved Måløy vidaregåande skule gikk også til topps i 2016.

– Man må jo begynne en plass, så jeg tenkte at jeg kunne gi det en sjanse. Jeg har ikke vært inne til intervju ennå, men jeg regner med å få en innkallelse snart, sier Stendal, som selv er elev ved den videregående skolen.

Den ambisiøse 17-åringen innrømmet at det hele startet som en spøk, men at han hadde tatt stillingen om han hadde blitt tilbudt jobben.

Du kan lese hele saken her.

Endre Stendal (17) fra Gulen er en av fem søkere til rektorstillingen ved Måløy vidaregåande skule. – Jeg søkte for gøy, men får jeg et tilbud så tar jeg jo jobben, smiler 17-åringen, som aldri hadde trodd at han kom til å havne på den offisielle søkerlista.