– Sommeren kan være farlig og pleier å være en akilleshæl for mange lag. En måned med festing og lite trening kan bety mye for resten av sesongen, sier Bremanger-kaptein Håvard Mjølkeråen.

31-åringen fra Eikefjord håper at Bremanger klarer å holde vedlike formen som har sikret dem en imponerende poengfangst så langt i år også gjennom sommerpausen.

– Jeg vet ikke hva trenerne Tore (Rylandsholm) og Morten (Ferstad) legger opp til, men jeg satser på at det trenes godt også i sommer. For tiden trener jeg litt lite fotball. Jeg begynner å bli så gammel at det tar tid å restituere kroppen mellom kampene, ler Mjølkeråen.

– Får vi oss en seier på lørdag så skal vi være fornøyde med vårsesongen, sier Mjølkeråen.

– Vi flytta ikke beina raskt nok og virket ikke å være «på». Vi hadde en god periode på stillingen 2–0 der vi blant annet hadde en avslutning i stolpen. Hadde vi scoret da tror jeg vi kunne kommet tilbake, for da virket de ganske kjørt, oppsummerer Mjølkeråen, som forventer at Bremanger-spillerne løper mer mot Tornado Måløy enn hva som var tilfelle i Øvre Årdal lørdag.

– Mot Årdal hadde vi ikke en eneste spiller som fikk krampe. Det er et dårlig tegn. Selv om TMFK er gode og jobber bra, så er det et lag vi skal slå. Og matcher vi dem på innsatsen så gjør vi det.

KAMPFAKTA

Kretsligaen, menn

Årdal – Bremanger 5–0 (2–0)

Mål: 1–0 (7) Johnny Aspeseter Hagen, 2–0 (43) Joachim Furset, 3–0 (76) Andreas Lereng, 4–0 (77) Christian Stedje, 5–0 (85) Stedje

Dommer: Robert Endestad, Tempo

Gult kort: Espen Frøyen, Bremanger

Bremanger: Ø. Røys Langeland, O. Igland, H. Mjølkeråen, T. Hauge, E. Frøyen, G. Larsen, M. Svarstad, S. Hamre, T. Rylandsholm, E. Rylandsholm, M. Klakegg Hauge

Innbyttere: K. Lågeide, H. Rosø, M. Hammersland, M. Igland Senneset, R. A. Igland