Men nå er det klart at han som var vikar i fjor, stiller på scenen under Strandfestivalen 2023 i kraft av egen artistkarriere. Og den er ikke liten.

– Morgan Sulele er en utrolig dyktig artist. Han har sanger som gir sommerfølelsen og gjør at man får lyst å bevege seg. Han passer godt på Strandfestivalen, og jeg gleder meg veldig! sier Eva Marie Pleym i Strandfestivalen.

Har gjort mye i karrieren

31-åringen fra Bærum, som har flere sommerhits under beltet, er med andre ord en god match for festivalen i vannkanten.

Morgan Sulele har også Spellemann-nominasjon, Grammis-nominasjon, var med i TV2-programmet «Hver gang vi møtes» i 2020 og har skrevet sanger for artisten John Legend og for DJ-ene og produsentene Matoma og John de Sohn.

Om karrieren er imponerende, ble Strandfestivalen også like imponert i fjor da Sulele kastet seg rundt, omtrent på timen, for å hjelpe til da Madcon avlyste. Ikke nok med at han kom reisende på et par timer, han måtte også reise hjem samme natt fordi han skulle på jobb lørdag.

– Det var sporty gjort av ham?

– Ja, absolutt. Og det var jo også litt av grunnen til at vi hadde lyst å invitere ham tilbake. Vi syntes det var så fantastisk gjort. Det er ikke så mange artister som ville gjort det samme og kastet seg rundt på dagen på denne måten. Vi ble veldig imponerte over det.

Må oppleves!

– Var dette et navn dere hadde tenkt på som aktuell for Strandfestivalen tidligere?

– Nei, ikke i det hele tatt. Jeg visste ikke hvem Morgan Sulele var. Men om folk ikke har hørt om ham eller musikken hans, bør de snarest google ham og bare lytte. Dette er en fantastisk dyktig artist.

– Så du oppdaget egentlig Morgan Sulele på denne måten?

– Ja, rett og slett. Jeg begynte å høre på sangene hans, og ble mektig imponert. Han har også skrevet låter for andre. Store, kjente artister.

– Hvilket publikum tror du han vil appellere til?

– En kan kanskje tenke at det er et yngre publikum, men han har så mange sanger som jeg tror fenger uavhengig av alder. Så dette må folk virkelig gi en sjanse. Jeg garanterer at det blir noen «moves» om en dukker opp. For her er det vanskelig å stå i ro. Morgan Sulele bør oppleves!

Solgte ut early bird-billettene tidlig

Strandfestivalen er strålende fornøyd med mottakelsen 2023-festivalen allerede har fått. Early bird-billettene solgte ut på rekordtid, tidligere enn noen gang.

– Det er kjempebra synes vi, at folk har sånn tillit til festivalen. Det er over all forventning for oss at folk har lyst å komme på festivalen før vi har sluppet alle artistene. Vi gleder oss og det håper vi også at alle andre gjør!