«Likestilt»

Charlotte (24) har industri i blodet

Charlotte Sæbjørnsen (24) har industri i blodet. Som nyvalt 1. nestleiar i forbundet Industri Energi Ung skal ho kjempe for unge arbeidarar.

– Eg er over gjennomsnittet engasjert. Det er noko eg trur eg har arva, seier Charlotte Sæbjørnsen (24), nyvalt nestleiar i forbundet Industri Energi Ung. Der skal ho kjempe for unge arbeidarar. Til dagleg jobbar ho på Elkem Bremanger i Svelgen. Foto: Frode Grimelid  Foto: Frode Grimelid

Nyheter

– Eg er over gjennomsnittet engasjert. Det er noko eg trur eg har arva. Far min arbeider i industrien, og fagforbundsarbeid har eg alltid tenkt at eg ønskjer å engasjere meg i. Eg ønskjer å engasjere enda fleire unge til å bli med å kjempe fram saker vi unge syns er viktige. Det er trass alt vi som skal ta over industri-Norge, seier 24-åringen, som har sitt daglege virke ved Elkem Bremanger i Svelgen.