Det melder VG.

– Ingen er siktet i saken. Vi vet ikke sikkert hvem som var sjåføren. Vi vil selvfølgelig gå ut med den informasjonen når vi vet, men vi må være helt sikre, sier politiadvokat Ingeborg Drægebø i Vest politidistrikt til avisa.

– De tre omkomne skal obduseres til uken. Ulykkesbilene er under undersøkelse. Den ene bilen er fullstendig oppbrent. Vi prøver å hente ut all informasjonen vi kan, sier Drægebø videre til VG.

Vest politidistrikt fikk fredag kveld, klokka 22.45, melding om en trafikkulykke i Florø med to involverte biler. To personer, som hadde kommet seg ut av den ene involverte bilen, ble sendt med luftambulanse og ambulanse til Førde sentralsjukehus.

Bilen som sto i fyr ble utbrent, og i den utbrente bilen var det tre personer, en kvinne i slutten av tenårene og to menn i 20-årene.

– Det er en forferdelig hendelse og noe som gjør sterkt inntrykk. Det er dessverre ikke første gang vi opplever å miste altfor unge mennesker i trafikkulykker. Det er like forferdelig og meningsløst hver gang noe slikt skjer, sa Kinn-ordfører Ola Teigen til Fjordenes Tidende lørdag.

Politiet gikk lørdag ut og ba om at eventuelle vitner til hendelsen tar kontakt med politiet.