103.710 kroner kom det inn på fire timer med innsamling lørdag. Det inkluderer bedriftsdonasjonene, både for bedrifter som gikk på fjellet og bedrifter som bare donerte, private donasjoner, utlodning av kake og 10 prosent av inntektene på pop up-kafeen.

– Det er vi jo kjempefornøyde med. Forrige rekord var på rundt 62.000 kroner, og det har jo variert fra 20.000 til 40.000 andre år, sier Torill Eide Tennebø.

Hun roser bedriftene for den ekstra innsatsen i år, men også alle andre som er med på å gi denne dagen.

– Det er jo det at folk stiller opp og bidrar som gir resultatet. Så det er takket være engasjementet, både i næringslivet og privat, at det blir så bra.

Mulig det blir mer familietabata

Kreftforeningen er også godt fornøyd med den innsamlede summen, forteller Eide Tennebø.

I tillegg har jo de også inntekter på eget salg på stand, som kommer i tillegg, så det er fornøyde med.

En annen morsom ting etter dette årets Rosa Sløyfe er at familietabataen ble veldig populær.

– Ja, det var en del som spurte om ikke det kunne bli fast på timeplanen videre, så det synes vi er kjempegøy. Så det blir kanskje noen pop up-timer med familietabata. Jeg tror Sakarias er klar, smiler Eide Tennebø.

– Blir det mer Rosa Sløyfe neste år?

– Det blir det nok helt sikkert. Det må vi jo få til når får vi har fått med så mange bedrifter, kanskje enda flere vil bli med neste år og motivere hver andre til å delta, sier Eide Tennebø, som er glad for at innsamlingsrekorden kom i år.

– Ja, Rosa Sløyfe-aksjonen har jo 25-årsjubileum i år, så det var kjekt at vi kunne dra inn dette til dem i jubileumsåret.