Tema

fredag 11.06 2021

Fiskarlaget meiner nytt utval som skal gi råd om rekruttering manglar folka som kjenner bransjen best – fiskarane

Verken fiskarar eller salslag er nemleg representert i det nye utvalet som skal gi råd om korleis det kan bli fleire heilårlege arbeidsplassar i fiskerinæringa. Leiaren i Fiskarlaget meiner fiskeri- og sjømatministeren må ta grep.

fredag 04.06 2021

Daglig leder går av. Jakten på ny sjef starter umiddelbart

I en pressemelding opplyser AS Fiskevegn og BFG AS at daglig leder Håkon Holen slutter, og at rekrutteringen av ny leder starter med en gang.

søndag 02.05 2021

De mest leste sakene sist uke

Mange ville lese om hjemflytteren Margrethe som grep sjansen da den rette jobben dukket opp

At Margrethe Mykland tok valget om å flytte hjem til Måløy da den rette jobben dukket opp, var den nest mest leste sakene denne uka. Bare en sak om ny koronasmitte hadde flere lesere.

søndag 25.04 2021

Henriette valde vekk storbyen for eit liv med meir fridom i kvardagen. Og ikkje minst surfing

Eigedomsmeklar Henriette Holter frå Sarpsborg kom til Stadlandet for å surfe første gong for 14 år sidan. Ei oppleving ho aldri gløymte. No har ho tatt med seg sambuaren, leigd hus på Stadlandet og begynt i ny jobb i Sparebanken Sogn og Fjordane.

lørdag 10.04 2021

Dette var vekstsjefens hovedpoeng da hun fortalte ministeren om potensialet kysten har til å skape enda mer verdier og arbeid

Fredag var Randi Humborstad, daglig leder i Måløy Vekst, en av et knippe representanter for lokalt næringsliv som fikk øret til distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland som ønsket seg innspill til fremtidens distriktspolitikk.